Exercicis de fisioteràpia

Descarrega el nostre llibre d’exercicis físics gratuït per a persones amb Alzheimer i altres demències

A AFACU, ens preocupem per la salut i el benestar de les persones amb Alzheimer i altres demències i dels seus familiars. És per això que hem creat aquest llibre d’exercicis físics, especialment dissenyat per a persones afectades per aquestes malalties. El nostre objectiu és promoure un estil de vida actiu i saludable, que pot ajudar a millorar la qualitat de vida tant dels pacients com dels seus cuidadors i cuidadores.

El nostre llibre d’exercicis inclou una sèrie d’activitats enfocades a la resistència, la força, l’equilibri i la flexibilitat. Aquestes són les principals àrees en les quals els exercicis poden ajudar a mantenir i millorar les capacitats físiques i cognitives dels pacients amb Alzheimer i altres demències.

Aquest recurs gratuït està pensat per a ser utilitzat tant en sessions individuals com en grup, i pot ser adaptat segons les necessitats i capacitats de cada persona.

Per descarregar el llibre d’exercicis, simplement feu clic al botó de descàrrega a continuació

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si tens alguna pregunta o necessites suport addicional en l’ús d’aquest recurs. Estem aquí per ajudar-te i acompanyar-te en aquest procés. Recorda que a AFACU estem compromesos amb el benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per l’Alzheimer i altres demències i els seus familiars.