Cursa i caminada solidària no competitiva AFACU

El passat diumenge dia 2 d’abril, AFACU va organitzar una cursa i caminada solidària amb motiu de recaptar beneficis per a la nova seu de l’associació.

L’esdeveniment va tindre una magnífica acollida, van participar més de 450 persones, sumant quilòmetres per l’Alzheimer.

La carrera va consistir en 7 quilòmetres i la modalitat marxa en 4 quilòmetres, sent el punt d’eixida i arribada la nova seu de l’associació, ubicada a l’avinguda País Valencià número 2, i el recorregut pel passeig del riu fins a Decathlon, establiment col·laborador en l’organització de l’esdeveniment.

Es van organitzar tres punts d’abituallament ubicats al punt d’eixida i d’arribada, a les Torres dels Espacios i front a Decathlon, on els i les participants podien refrescar-se amb aigua, beguda isotònica i taronges.

Durant tot el recorregut es va comptar amb el suport de la policia local, de protecció civil i de persones voluntàries de Xino Xano, a les que estem molt agraïts i agraïdes per la seua tasca.

També van col·laborar de manera desinteressada altres persones, comerços i empreses, i a qui no volem deixar d’agrair la seua dedicació i oferiment: Dani Bar Chelo, Medusa Festival, Ale-Hop Cullera, Casa Hoyo, Grefusa, cassalla Cerveró, Cuidum, Eliana Albiach, orxateria Martí, Ruth Palomero, Embal Pack, Siveo, Music Store Cullera, Events Valencia, Inmobiliària Vive, Colom Naya, Atlàntida, Consum, Casa Salvador, òptica Marel, forn i pastesseria Camarena, , M Food, Cullera Cash, 11 Rober i Club y Pádel.

Volem agrair també la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera, de la regidoria de Serveis Socials i la regidoria d’Esports pel suport prestat en l’organització de l’esdeveniment.

Les persones participants van rebre una samarreta i una motxilla amb un gran lot de regals i en finalitzar l’esdeveniment, amb el seu número de dorsal podien participar a la rifa consistent en el sorteig de diversos productes.

En finalitzar la cursa i caminada, s’oferiren entrepans i refrescs a preus populars.

No anem a parar de treballar, ho fem per ells i per elles, però també per totes les persones que ens acompañen al llarg del camí.

Seguirem sumant projectes, seguirem sumant reptes, seguirem sumant somnis, seguirem sumant il·lusions, seguirem sumant quilòmetres per l’Alzheimer… i sobretot SEGUIREM SUMANT.

Junta Directiva AFACU