CONTINUEM SUMANT QUILÒMETRES PER L’ALZHEIMER

Diumenge 28 d’abril, AFACU va organitzar la II cursa i caminada solidària no competitiva amb la finalitat de recaptar fons per a l’Associació.

L’esdeveniment, un any més va ser tot un èxit de participació, assistint més de 450 persones per poder sumar quilòmetres per l’Alzheimer.

Este any es va canviar la distància i el recorregut de la cursa, consistint en 7,750 quilòmetres i la marxa en 4 quilòmetres, estipulant-se per a ambdues modalitats el punt d’eixida i d’arribada la seu de l’Associació, ubicada a l’Avinguda Diagonal País Valencià número 2.

Es van organitzar dos punts d’avituallament ubicats al punt d’eixida i d’arribada i a l’entrada de la senda dels elefants, on els i les participants podien refrescar-se amb aigua i beguda isotònica.

Durant tot el recorregut es va comptar amb el suport de la policia local, de protecció civil i de persones voluntàries, a les que estem molt agraïts i agraïdes per la seua tasca.

També van col·laborar de manera desinteressada altres persones, comerços i empreses, i a qui no volem deixar d’agrair la seua dedicació i oferiment: Dani, Events Valencia, Aigües de Cullera, Medusa Festival, Ale-Hop, Caixa Popular, Grefusa, cassalla Cerveró, Anitín, orxateria Martí, Taronges de Cullera, Etygraf, Renta4banco, Colom Naya, Atlàntida, Consum, Siveo, Bar Cassaors, Cafeteria La Crème, Pizza d’Or i Bazar Andorra.

Volem agrair també la col·laboració de l’Ajuntament de Cullera, de la regidoria de Serveis Socials i la regidoria d’Esports pel suport prestat en l’organització de l’esdeveniment.

Les persones participants van rebre una samarreta i una motxilla amb un gran lot de regals i en finalitzar l’acte, amb el seu número de dorsal podien participar en la rifa consistent en el sorteig de diversos productes.

No pararem de treballar, ho fem per ells i per elles, però també per totes les persones que ens acompanyen al llarg del camí.