IX CONGRÉS AUTONÒMIC DE L’ALZHEIMER

El pròxim dia 23 de novembre tindrà lloc la lX edició del Congrés Autonòmic d’Alzheimer que organitza la Federació Valenciana d’Associacions de Familiars i Amics de Persones amb Alzheimer (FEVAFA).

Com sempre, es reuniran mèdics, científics, professionals de la salut, i cuidadors/es de persones amb malaltia d’Alzheimer amb l’objectiu de crear un diàleg al màxim nivell que ajude a accelerar el reconeixement de la necessitat social que crea esta devastadora malaltia.

Tots els nostres esforços són poc si aconseguim el reconeixement social d’esta realitat i del deure social d’integrar una atenció específica dins la cartera de servicis públics per a este col·lectiu.

El programa s’elabora conjuntament per la Federació, el seu Comité Organitzador i el seu Comité Científic, amb l’objectiu de tractar els temes més actuals sobre la malaltia, realitzar tallers específics per a professionals, associacions, familiars i afectats, i per a donar veu als afectats on podran compartir experiències i aprenentatges.

Enguany l’associació amfitriona és AFACU.

Esperem la vostra col·laboració i assistència.